• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti MKYK sonrası önemli açıklamalar
22 Eylül 2018 Cumartesi 11:23

AK Parti MKYK sonrası önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Atatürk’ün mirasının Türkiye Cumhuriyeti devletinde Türk milleti adına temsil edilmesi gerekirken bir parti şeklinde temsil edilmesi gibi yanlış bir durum ortaya çıkartıyorsunuz.

Bir partinin niye bir bankanın yönetiminde koltuğu olur? Atatürk’e saygı gereği CHP’nin bu pozisyonundan vazgeçmesi gerekir. Bu pozisyonu Türk milleti adına Türkiye Cumhuriyeti devletinin pozisyonu olarak konumlandırmak şeklinde bir dikkat göstermesi gerekir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin herhangi bir yerde seçim çalışması yapmamasının söz konusu olmadığını kaydeden Çelik, “Cumhur İttifakı son derece önem verdiğimiz siyasal bir mutabakat. Toplumdan gelen talebin hem Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin tabanlarından, o tabanları da aşacak şekilde vatandaşlarımızdan gelen tepkilere baktığımızda bunun son derece önemli karşılandığını görüyoruz. Buna dönük toplumsal talep devam etmektedir. Cumhur İttifakı'na dönük bunun içerdiği ilkelerin korunması, siyasal duruşun korunması, siyasal mutabakatın korunması hususunda titiz, özenli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İHA

 
 
 
Bu haber toplam 2765 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim