• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP'DEN DEVİR TESLİM
07 Ocak 2023 Cumartesi 14:49

CHP'DEN DEVİR TESLİM

CHP Hakkari İl Başkanlığından devir teslim töreni. CHP Hakkâri İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Nazım Demir, gerçekleştirilen törenle görevi Mehmet Tunç’a devretti.

HALKIN SESİ

Devir teslim töreni İl Başkanlığı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törene geçmiş dönem il başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.Eski İl Başkanı Nazım Demir, şöyle konuştu.  

‘’ Görevi Mehmet Tunç gibi değerli bir abimize, yoldaşımıza bıraktığımız için gönlümüz rahat. Bundan sonra parti çalışmalarından elinden geldiğini fazlasını yapacağından eminim. Mehmet Tunç’a dilerim. Her istifanın yeni bir başlangıçtır bizim için Martın sonu bahardır. ’dedi.Görevi devir alan Mehmet Tunç ise partide il başkanlığına talip olduğunu söyledi. İl Başkanı olmak için genel merkeze ve Hakkari İL Başkanlığına müracaatta bulunduğunu kaydeden Tunç açıklamanın devamından şunları kaydetti.‘ Gerçekten çok büyük bir görev olduğunun farkındayım. Hakkari için ,partim için bütün zorlukları göğüslemeyerek, partiden arkadaşlarımla beraber Hakkari için , partim için en güzel işleri  yapamaya çalışacağım.  Siyasi süreci Başkan Demir değerlendirdi. Bende bu yolda beraber yürüyeceğim arkadaşlarıma başarılar dilerim.’’Devir teslim töreni çiçek takdim töreni ile son buldu.2-chp.jpeg

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim