• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sırtında, dezenfektan dolu püskürtme pompasıyla yamaç paraşütüyle uçtu
11 Temmuz 2020 Cumartesi 14:20

Sırtında, dezenfektan dolu püskürtme pompasıyla yamaç paraşütüyle uçtu

YAMAÇ paraşütü sporcusu üniversite öğrencisi Metehan Göller (20), tatil için geldiği memleketi Van'ın Erciş ilçesinde sırtına bağladığı dezenfektan...

YAMAÇ paraşütü sporcusu üniversite öğrencisi Metehan Göller (20), tatil için geldiği memleketi Van'ın Erciş ilçesinde sırtına bağladığı dezenfektan dolu püskürtme pompasıyla yamaç paraşütüyle uçarak,  koronavirüs salgınına dikkat çekti.

Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık öğrencisi Metehan Göller, Erciş ilçesi Çelbibağı Mahallesi’ndeki Madavank tepesinde içerisinde dezenfektan bulunan püskürtme pompasını sırtına bağlayıp, yamaç paraşütüyle uçtu. Göller, Antalya'nın birçok dağında yamaç paraşütü yaptığını, memleketinde de pandemiye dikkat çekmek amacıyla uçtuğunu söyledi. 2 yıldır bu sporla uğraştığını belirten Metehan Göller, "Özellikle koronavirüsü salgınına dikkat çekmek istedim. Her yıl Madavank tepesine gelip burada yamaç paraşütü gerçekleştiriyoruz. Bu yıl pandemi salgınından dolayı biraz geç geldik. Sırtıma bağladığım dezenfektan dolu pompayla havayı dezenfekte edip virüse dikkat çekmek istedim" dedi.

22-008.jpg

2222222222.jpg

22-015.jpg

 

Bu haber toplam 3270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim